Descargar AudioLibro Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra de Jordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla

Descargar AudioLibro Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra de Jordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla año 1990

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra
 • Autor del audiolibroJordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla
 • Fecha de publicación: 24/10/1990
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788492465835
 • Valoración del audiolibro: 7.73 de un máximo de 10
 • Votos: 621
 • Autor(a) de la reseña: Valvina Chabira
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.94 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 23/7/2018
 • Duración: 4 horas con 12 minutos (165 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 25/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WavPack - MPEG4 - OPUS - FLAC - MPC - MP3 - WMA - WAV (compresión EML - RZ - ARC - RAR - ZIP - ARJ - TAR.XZ)
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Duración del resumen (audio): 21 minutos (14 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Uploaded - ADrive - BitShare - MEGA - Mediafire - CloudMe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Què ens podria oferir de nou un viatge com aquest, en els anys que corren, on el temps sha ensenyorit de les nostres vides atrafegades i tot sha de fer de pressa i per a abans dahir?Jordi Colell (Terrassa, 1957) ens ho explica a través duna experiencia viscuda en primera persona. Seguint una ruta a peu traçada força anys abans i escrit en un llibre, aquest apassionat geerristaö es va atrevir a deixar per uns mesos la seva vida rutinària, en una ciutat que no el satisfà i en una empresa tèxtil en crisi crònica, i sen va anar a emprendre una llarga travessada al cap de Creus. Al seu davant, com a primer repte, començant pels Pirineus, mil set-cents quilòmetres fins al Cabo Fisterra (Galícia) com a segon, mirar desquivar tant com fos possible les moltes fallàcies del Camí de Sant Jaume (que són moltes!), per destriar el gra de la palla dun camí tan mític (i místic?) com massificat.Sol i amb la meva ombra està escrit amb un llenguatge propi, a voltes incisiu i mordaç, tot duna irònic, introspectiu, descregut però també curiós, poètic, amè... un llenguatge que, com molt bé copsa lautor, deriva de la parla ordinària de la gent amb què es troba, de lentorn pel qual passa, tot fent un trajecte personal, que es va forjant pas a pas. I és que, com tota experiència viscuda amb intensitat, qui no es posa en camí difícilment comprendrà el perquè dun viatge i un llibre com aquests. Aquesta nova obra ens farà plantejar la possibilitat de pensar en els nostres propis camins. Uns camins que estan esperant que ens calcem les botes.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Deportes y juegos

Otros audiolibros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros audiolibros del año 1990