Descargar AudioLibro El Garraf a peu en 15 Itineraris de Joan Tutusaus

Descargar AudioLibro El Garraf a peu en 15 Itineraris de Joan Tutusaus año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Garraf a peu en 15 Itineraris
 • Autor del audiolibroJoan Tutusaus
 • Fecha de publicación: 8/10/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911399
 • Valoración del audiolibro: 8.44 de un máximo de 10
 • Votos: 808
 • Autor(a) de la reseña: Xaviera González Fernández
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.76 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 6/9/2018
 • Duración: 1 hora con 39 minutos (66 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 15/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG-4 DST - TTA - MPC - FLAC - WMA - WAV - MP3 - MPEG4 (compresión 7Z - LZMA - TAR - RAR - ZIP - TAR.BZ2 - 7-ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Uploaded - Google Drive - ADrive - Copiapop - Mediafire - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ningú no dubta que el Garraf és muntanya. Muntanya vol dir cims, excursions, vistes, alçades, parets, camins... tot allò que un bon excursionista cerca, calçat sobre les seves botes. Tanmateix, la gent “del Garraf”, ha de defensar sovint la validesa excursionista del massís. La gent del nord, del sud, i de terra endins, el veuen com l’exemple de l’efecte nociu que té, per a qualsevol espai natural, la proximitat a una gran urb. El Garraf ha estat històricament un terreny al servei de la gran connurbació urbana, d’on s’extrau la pedra, on es fa el ciment o s’aboquen les deixalles. Però la gent del país viu el Garraf com l’indret que els ha ensenyat a estimar la muntanya, on han gaudit de la toponímia, on els han portat els seus grans. Sense rius ni verd, el Garraf es mostra al visitant tal i com realment és: un tros de terra salvatge, tan a prop i tan lluny de la nostra civilització. Masies i runes carregades d’història, terra de frontera, de pirates i contrabandistes, esperen ser descobertes, amb el merescut respecte, per caminants curiosos. Aquesta guia, a través de 15 itineraris ben diversos, ajudarà a fer l’esperada descoberta. NOTA: En l'apartat "Vols tastar-lo?" trobareu els punts de ruta que aparèixen al llibre en format OziExplorer (UTM European 1979), ordenades segons el número de waypoint que apareix a la ressenya.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2005