Descargar AudioLibro Esqui de Muntanya: Manual Practic de Albert Castellet

Descargar AudioLibro Esqui de Muntanya: Manual Practic de Albert Castellet año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Esqui de Muntanya: Manual Practic
 • Autor del audiolibroAlbert Castellet
 • Fecha de publicación: 5/12/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911542
 • Valoración del audiolibro: 9.25 de un máximo de 10
 • Votos: 732
 • Autor(a) de la reseña: Anjel Guadalupe
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.93 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 21/8/2018
 • Duración: 2 horas con 38 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MP4 - WMA - MP3 - MPEG4 (compresión DEB - RAR - ZIP - AZW - EML)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 14 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - Mediafire - Torlock - Uploaded - FileNurse - BitShare - Torrent - MEGA - Toorgle
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’esquí de muntanya és un esport que enganxa. L’entorn verge i salvatge en què es desenvolupa, la satisfacció d’assolir un cim, el lliscar per neus mai trepitjades, l’esforç que comporta, els increïbles paisatges, els amics, les llums de l’alba i del capvespre, tot un aglomerat de sensacions que fan gaudir de la vida. Aquest llibre no és un tractat exhaustiu sobre l’esquí de muntanya, sinó un manual bàsic, compacte i eminentment pràctic, on les tècniques i els coneixements propis d’aquest esport són explicats amb detall, mentre que els temes més generals es repassen breument i remeten el lector a bibliografia especialitzada. Així, per exemple, la descripció del material específic, la valoració del perill d’allaus i les tècniques d’ascens ocupen una bona part del manual. D’altra banda, en les tècniques de descens, orientació i meteorologia, es fa només un resum dels coneixements necessaris, i tan sols es desenvolupen aquelles qüestions específiques relacionades amb l’esquí de muntanya. S’inclouen també nombroses recomanacions de caire pràctic. Sovint són opinions personals i subjectives, no sempre compartides per tots els practicants d’aquest esport, però que estem segurs que els lectors sabran valorar. Albert Castellet Llerena va néixer l’any 1968 a Barcelona. Els cinc anys que va viure a Suïssa de petit li van despertar una prematura passió per la muntanya. Altre cop a Barcelona, al CEC i al CADE va poder iniciar-se en aquest apassionant món. Als primers tresmils dels Pirineus als 9 anys, seguiren aviat la descoberta de l’escalada, l’esquí de muntanya, l’alpinisme, l’escalada en gel, el parapent, la bicicleta de muntanya, les grans muntanyes d’arreu del món, els vuitmils… Als 14 anys s’inicià en l’esquí de muntanya i no ha deixat de calçar-se els esquís ni un sol hive

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Albert Castellet

Otros audiolibros del género o colección Deportes y juegos