Descargar AudioLibro En btt per l Alta Cerdanya i el Capcir de Oriol Guasch

Descargar AudioLibro En btt per l Alta Cerdanya i el Capcir de Oriol Guasch año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: En btt per l Alta Cerdanya i el Capcir
 • Autor del audiolibroOriol Guasch
 • Fecha de publicación: 16/8/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911375
 • Valoración del audiolibro: 8.56 de un máximo de 10
 • Votos: 756
 • Autor(a) de la reseña: Ylarion Savedra
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.7 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 17/9/2018
 • Duración: 1 hora con 19 minutos (54 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MPEG4 - MPEG-4 ALS - FLAC - MP3 - WAV (compresión RAR - ISO - RPM - TZ - DEB - CPIO - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Send U It - 4Shared - JustBeamit - Microsoft OneDrive - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre aporta una mostra d’itineraris distribuïda per l’àmbit territorial de l’Alta Cerdanya i el Capcir, en la qual s’inclouen des de rutes fàcils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistència física i un nivell tècnic més que acceptable. Encara que catorze itineraris no siguin gaires, són suficients per aconseguir un coneixement prou exhaustiu del territori, de les seves muntanyes, amb els seus cims característics envoltats de prats i boscos, dels seus pobles escampats per la plana entremig de conreus i pasturatges. En qualsevol cas, el que es pretén és oferir una bona selecció de rutes ben representativa del que es pot fer amb bicicleta per l’Alta Cerdanya i el Capcir, no un recull de l’inacabable nombre d’itineraris que hi podem fer. L’Alta Cerdanya i el Capcir són dues comarques que es troben al bell mig del Pirineu oriental català i, tot i que el clima es veu endolcit per la proximitat del Mediterrani, no deixa de ser un gran condicionant per a les activitats amb bicicleta, sobretot pel que fa a la presència de neu durant uns quants mesos de l’any. Les rutes proposades oscil·len entre els 1.150 i els 2.550 metres, amb un entorn de muntanyes que en alguns casos sobrepassen els 2.900 metres.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Oriol Guasch

Otros audiolibros en el idioma Catalán