Descargar AudioLibro Els 30 Millors Barrancs del Pirineu de Alex Batllori

Descargar AudioLibro Els 30 Millors Barrancs del Pirineu de Alex Batllori año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els 30 Millors Barrancs del Pirineu
 • Autor del audiolibroAlex Batllori
 • Fecha de publicación: 21/2/2006
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497910736
 • Valoración del audiolibro: 8.37 de un máximo de 10
 • Votos: 195
 • Autor(a) de la reseña: Claudio Gregorio
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.1 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 12/8/2018
 • Duración: 1 hora con 22 minutos (54 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MPEG4 - MP3 - FLAC - WAV - AAC (compresión TAR.Z - TAR.BZ2 - ZIP - RAR - CPIO - DMG)
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (5.5 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - FreakShare - MyUpload - KATCR - Torrent - RARBG - FileServe - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El descens de barrancs és un esport de muntanya que actualment té una forta implantació i que completa les clàssiques activitats de muntanya. Hi conflueixen tècniques diferents (les que són pròpies de l’espeleologia o de l’escalada) i el contacte amb la natura és realment atractiu. De fet, l’aigua, les formes de les gorges i el fet que sigui una activitat a l’aire lliure han contribuït a difondre l’interès per aquest esport. Es tracta d’una de les activitats de muntanya més agraïda i poc sacrificada, sempre que s’actuï amb prudència i amb seny davant d’aquests meravellosos descensos. La història d’aquesta activitat de muntanya comença a la primera meitat del segle XIX, època en què es visiten punts concrets. D’aleshores ençà s’han fet exploracions de manera continuada, i actualment ja queden molt pocs canyons i barrancs amb interès per descobrir. En aquesta guia es recullen 30 descensos de barrancs i canyons escampats per tot el conjunt dels Pirineus, i s’enumeren les dades tècniques i els requisits indispensables a tenir en compte si volem realitzar-los. Àlex Batllori i Lacueva (Barcelona, 1958). Comença la seva activitat de muntanya de molt jove i centra el seu interès en la pràctica de l’espeleologia i el descens de barrancs. Ha participat en nombroses primeres exploracions de barrancs, al Pirineu i també als Pics d’Europa. Actualment és membre actiu del GIE del Club Muntanyenc de Gràcia (Barcelona).

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2006

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial COSSETANIA

Otros audiolibros del género o colección Deportes y juegos