Descargar AudioLibro Escalada a Montjuïc: 1965-2007 de Rafael Vallbona

Descargar AudioLibro Escalada a Montjuïc: 1965-2007 de Rafael Vallbona año 2014

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Escalada a Montjuïc: 1965-2007
 • Autor del audiolibroRafael Vallbona
 • Fecha de publicación: 12/12/2014
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788490342763
 • Valoración del audiolibro: 7.84 de un máximo de 10
 • Votos: 240
 • Autor(a) de la reseña: Hypolito Baldivia
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.98 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 28/9/2018
 • Duración: 1 hora con 48 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 25/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - MPEG-4 ALS - MPEG4 - MPEG-4 SLS - WAV - FLAC - Shorten - WMA (compresión TAR.7Z - ZIP - CPIO - RAR - Z)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - Torrent - FreakShare - Mediafire - Torrent Project - UsersCloud - Hotfile - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A mitjan anys seixanta Barcelona comença a despertar de la grisor. Estudiants i treballadors comencen a sortir al carrer, l'abat Escarré ha de marxar a l'exili entre les protestes dels catòlics, els mestres funden Rosa Sensat, Ricard Salvat estrena Ronda de mort a Sinera, obre la Cova del Drac i en Joaquim Sabaté i Dausà, president de l'Esport Ciclista Barcelona, recupera l'Escalada Ciclista al castell de Montjuïc, un projecte del temps de la República. Sabaté ho fa convençut que el caràcter únic i original de la cursa portarà un aire de modernitat a una ciutat que malda per anar traient-se les lleganyes de la tristor a què l'ha condemnada el franquisme. Gràcies a l'abnegada empenta durant dècades de moltes persones i col·lectius, Barcelona és avui una de les capitals del món. Uns hi han contribuït des de la política, d'altres des de la cultura, el treball, l'empresa o la societat de base. En Joaquim Sabaté i la gent de l'Esport Ciclista Barcelona hi han contribuït des de l'esport amb l'Escalada, una modesta i agosarada iniciativa que va anar guanyant volada amb els anys, i que va ser testimoni d'uns anys claus en l'ascens de la ciutat. Aquest llibre és una crònica dels quaranta-quatre anys de vida d'una cursa ciclista que va mostrar al món les primeres imatges panoràmiques de Barcelona i va fer que moltes celebritats de l'esport, com el mateix Eddy Merckx, se n'enamoressin.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Deportes y juegos

Otros audiolibros en el idioma Catalán