Descargar AudioLibro 14. l Autobiografia de Johan Cruyff

Descargar AudioLibro 14. l Autobiografia de Johan Cruyff año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: 14. l Autobiografia
 • Autor del audiolibroJohan Cruyff
 • Fecha de publicación: 5/5/2016
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788466421386
 • Valoración del audiolibro: 9.82 de un máximo de 10
 • Votos: 519
 • Autor(a) de la reseña: Sesario Escudero
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.17 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 5/9/2018
 • Duración: 4 horas con 7 minutos (168 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPC - AIFF - MPEG4 - MP3 - WMA - WAV - FLAC (compresión RAR - ZIP - ACE - CAB)
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Duración del resumen (audio): 25 minutos (18 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Microsoft OneDrive - JumpShare - MEGA - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les memòries oficials del mite més gran del Barça: Johan CruyffConsiderat una de les figures més influents de la història del futbol, el seu estil futbolístic i la seva filosofia han influït en entrenadors i jugadors de la talla de Pep Guardiola, Arsène Wenger, Éric Cantona o Xavi Hernàndez. Els èxits més recents del futbol–i especialment d’un equip com el Barça–, tant en l’àmbit del club com en l’internacional, han estat considerats per molts experts com el resultat evident de l’impacte de Cruyff en el futbol contemporani. 14. L’autobiografia explica la història personal i professional de Johan Cruyff i ens revela la filosofia que va definir el seu joc i que ha marcat generacions de futbolistes, entrenadors i seguidors. «El llenguatge de Cruyff és tan universal com la seva lògica, així que la seva obra transcendeix la seva persona fins a convertir-se en una religió amb una arma inofensiva: s’explica a partir d’una pilota i d’un rondo, de la mateixa manera que el joc depèn d’un centímetre i d’un segon, com es pot veure a cada partit del Barça. El cruyffisme està més estès que mai des que Cruyff no hi és. No hi ha un entrenador més cruyffista que Guardiola. Fins i tot Messi llança els penals com Cruyff». Ramon Besa, El País 

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Deportes y juegos

Otros audiolibros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros audiolibros del año 2016